Reklamefilm

Utopia Film har fra starten produceret en lang række reklamefilm – primært til det bornholmske marked. De fleste udsendes på TV 2/Bornholm men efterhånden laves der flere og flere film til brug på hjemmesider og til fremvisning i fx Power Point præsentationer.

Skal du have lavet en reklamefilm så kontakt os for at få en god pris, det er nemlig ikke muligt at komme med et overslag, da der altid er individuelle ønsker og krav til filmen, men vi kommer meget gerne med et helt uforpligtende tilbud, ligesom vi meget gerne hjælper med at udforme en idé der kan hjælpe dit budskab på vej.

Ring 20 31 14 15 – så snakker vi om det.

Her kommer et par eksempler på reklamefilm:

Karamelkompagniet fik produceret to forskellige film som begge vises på Færgen til og fra Bornholm. Derudover blev der også klippet en særlig udgave til visning i biografen:

 

Her er en reklamefilm for Nordbornholms Røgeri, produceret på en enkelt dag og med en droneoptagelse som særligt krydderi:

 

Her en reklamefilm for Kjaerstrup Chokolade. De åbnede en ny butik i Gudhjem og fik lavet en lille film til denne begivenhed, også her med en droneoptagelse fra Gudhjem Havn:

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *