Tv Produktion

Naturprogrammet EKKO

Utopia Film står for fotografering og redigering af TV 2/Bornholms Naturmagasin EKKO. Et månedligt naturprogram, der tager aktuelle naturhistorier op og fortæller dem i et 43 minutters program der sendes hver måned. Programmet satser meget på at have billeder der dokumenterer historierne og derfor bruges der mange timer i den bornholmske natur. Det har givet bornholmerne en unik TV oplevelse af den natur der omgiver dem og programmet er meget populært. Se lidt fra et enkelt program her og så kan alle udsendelser ses på TV 2/Bornholms hjemmeside.

Kong Gulerod

Kong Gulerod er TV 2/Bornholms hus-, have- og Gør-Det-Selv program.

Et månedligt program der optages og redigeres af Utopia Film for TV 2/Bornholm. programmet er et aktuelt program, der tager på reportager rundt i de bornholmske haver, for at portrættere både haverne og deres engagerede haveejere.

Se lidt fra et enkelt program her og så kan alle udsendelser ses på TV 2/Bornholms hjemmeside.

 

Op i Gear

Op i Gear er en programserie i 9 afsnit, hvor vi følger journalist Anders Køpke Christensens kamp om at komme i form til at kunne følge med Team Rynkeby på cykel til Paris.

Utopia Film producerer alle ni afsnit og cykler samtidig med på cyklen ved siden af Anders. På vej til Paris optages også masser af materiale og det resulterede i otte live udsendelser som blev sendt hver dag efter dagens etape – oftest på omkring 200 km.

Udsendelser blev sendt en gang om måneden op til afgangen i juli 2016 og derefter blev de otte live-udsendelser sendt dagligt kl. 19.45. Bagefter blev de otte udsendelser klippet sammen til en enkelt udsendelse på 30 minutter.

Se lidt fra programmerne her.

Kryb og Kravl

Kryb og Kravl er en programserie på 24 afsnit á 28 minutter.

Serien produceres af Utopia Film med Morten Top som vært og tilrettelægger og Tonny Nybirk som fotograf og klipper. De 24 programmer vises fra midt i august 2014 og man kan se dem på fem af TV2´s regioner – det er TV 2/Bornholm, TV2 Øst, TV Syd, TV Midt/Vest og TV2 Nord.

Udsendelserne fokuserer på “Kryb og Kravl” – det betyder at vores emner er mere end blot insekter – og vores mission er at belyse et område som ikke har været belyst på denne måde før – og så med masser af nærbilleder så vi kommer helt tæt på – og så er der nørde-garanti – til dem der kan lide den slags!

Vi rejser Danmark rundt gennem et helt år med vores campingvogn så vi kommer helt sikkert også forbi dit område så kom endelig med dine specielle oplevelser af “Kryb og Kravl”. Se lidt fra programmerne her.

K&K_Logo

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *