Droneoptagelser

En vild drone

Utopia Film har investeret i en drone fra DJI som hedder Inspire 1 Raw. Den optager ukomprimeret video i 4K og laver still billeder i super opløsning. Det kræver to mand at styre dronen – en der styrer selve dronen og en der styrer kameraet.

drone

Ejendomsbilleder på en ny måde

Utopia Film lavede denne film til BornholmerBo. Filmen skal vise hvordan man kan præsentere en ejendom på en ny måde. Dette viser boligen og de omkringliggende arealer på en fantastisk måde og giver en eventuel køber en helt anden oplevelse af en unik ejendom.

Alle optagelser er lavet med dronen – de kan suppleres med optagelser indefra huset hvor et bevægeligt kamera arbejder sig igennem boligens rum.

Se det lidt fra oven

Drone billeder kan noget helt særligt, se på denne optagelse fra programserien om de bornholmske borge. Tor Stenstrup bestilte syv forskellige optagelser af borganlæg på Bornholm. En oplevelse, som kun rigtigt kan formidles hvis man letter fra jorden og ser helheden fra luften.

 

Optagelser til reklamefilm

Færgen skulle bruge nogle billeder af Leonora Christina til en reklamefilm, Utopia Film lavede optagelserne:

Team Rynkeby

Utopia Film fulgte Team Rynkeby´s hold fra Bornholm til Paris. I de 9 optakts programmer blev disse luftbilleder lavet som præsentation af holdet og som materiale til intro-billederne:

Lukket for kommentarer.