Optagelser fra luften

Utopia Film har investeret i en helt vild drone og har fået en tilladelse til at bruge den i samarbejde med Trafikstyrelsen. Dette gør, at Utopia kan tilbyde højopløselige billeder og video-optagelser i ukomprimeret høj kvalitet både som et live kamera i luften til en TV produktion men også til flotte og anderledes vinkler på fx en reklamefilm eller andre filmprojekter.

Se her en præsentationsvideo for en bolig fra BornholmerBo:

 

Her er det en video lavet for Tor Stenstrup, Almen Video. Dette er en længere serie om de bornholmske borganlæg som endnu findes på Bornholm:

 

Færgen skulle bruge nogle billeder af Leonora Christina til en reklamefilm, Utopia Film lavede optagelserne:

 

Utopia Film fulgte Team Rynkeby´s hold fra Bornholm til Paris. I de 9 optakts programmer blev disse luftbilleder lavet som præsentation af holdet og som materiale til intro-billederne:

Reklamefilm

Utopia Film har fra starten produceret en lang række reklamefilm – primært til det bornholmske marked. De fleste udsendes på TV 2/Bornholm men efterhånden laves der flere og flere film til brug på hjemmesider og til fremvisning i fx Power Point præsentationer.

Skal du have lavet en reklamefilm så kontakt os for at få en god pris, det er nemlig ikke muligt at komme med et overslag, da der altid er individuelle ønsker og krav til filmen, men vi kommer meget gerne med et helt uforpligtende tilbud, ligesom vi meget gerne hjælper med at udforme en idé der kan hjælpe dit budskab på vej.

Ring 20 31 14 15 – så snakker vi om det.

Her kommer et par eksempler på reklamefilm:

Karamelkompagniet fik produceret to forskellige film som begge vises på Færgen til og fra Bornholm. Derudover blev der også klippet en særlig udgave til visning i biografen:

 

Her er en reklamefilm for Nordbornholms Røgeri, produceret på en enkelt dag og med en droneoptagelse som særligt krydderi:

 

Her en reklamefilm for Kjaerstrup Chokolade. De åbnede en ny butik i Gudhjem og fik lavet en lille film til denne begivenhed, også her med en droneoptagelse fra Gudhjem Havn:

Tv Produktion

Naturprogrammet EKKO

Utopia Film står for fotografering og redigering af TV 2/Bornholms Naturmagasin EKKO. Et månedligt naturprogram, der tager aktuelle naturhistorier op og fortæller dem i et 43 minutters program der sendes hver måned. Programmet satser meget på at have billeder der dokumenterer historierne og derfor bruges der mange timer i den bornholmske natur. Det har givet bornholmerne en unik TV oplevelse af den natur der omgiver dem og programmet er meget populært. Se lidt fra et enkelt program her og så kan alle udsendelser ses på TV 2/Bornholms hjemmeside.

Kong Gulerod

Kong Gulerod er TV 2/Bornholms hus-, have- og Gør-Det-Selv program.

Et månedligt program der optages og redigeres af Utopia Film for TV 2/Bornholm. programmet er et aktuelt program, der tager på reportager rundt i de bornholmske haver, for at portrættere både haverne og deres engagerede haveejere.

Se lidt fra et enkelt program her og så kan alle udsendelser ses på TV 2/Bornholms hjemmeside.

 

Op i Gear

Op i Gear er en programserie i 9 afsnit, hvor vi følger journalist Anders Køpke Christensens kamp om at komme i form til at kunne følge med Team Rynkeby på cykel til Paris.

Utopia Film producerer alle ni afsnit og cykler samtidig med på cyklen ved siden af Anders. På vej til Paris optages også masser af materiale og det resulterede i otte live udsendelser som blev sendt hver dag efter dagens etape – oftest på omkring 200 km.

Udsendelser blev sendt en gang om måneden op til afgangen i juli 2016 og derefter blev de otte live-udsendelser sendt dagligt kl. 19.45. Bagefter blev de otte udsendelser klippet sammen til en enkelt udsendelse på 30 minutter.

Se lidt fra programmerne her.

Kryb og Kravl

Kryb og Kravl er en programserie på 24 afsnit á 28 minutter.

Serien produceres af Utopia Film med Morten Top som vært og tilrettelægger og Tonny Nybirk som fotograf og klipper. De 24 programmer vises fra midt i august 2014 og man kan se dem på fem af TV2´s regioner – det er TV 2/Bornholm, TV2 Øst, TV Syd, TV Midt/Vest og TV2 Nord.

Udsendelserne fokuserer på “Kryb og Kravl” – det betyder at vores emner er mere end blot insekter – og vores mission er at belyse et område som ikke har været belyst på denne måde før – og så med masser af nærbilleder så vi kommer helt tæt på – og så er der nørde-garanti – til dem der kan lide den slags!

Vi rejser Danmark rundt gennem et helt år med vores campingvogn så vi kommer helt sikkert også forbi dit område så kom endelig med dine specielle oplevelser af “Kryb og Kravl”. Se lidt fra programmerne her.

K&K_Logo

Om Utopia

Utopia Film blev startet af Tonny Nybirk i 2004. Efter 13 år som produktionschef på TV 2/Bornholm gik Tonny freelance og byggede sit atelier om til studie og redigering. Der blev indkøbt det bedste broadcast udstyr og straks efter starten blev der produceret både TV udsendelser og en masse reklamefilm – primært til det bornholmske marked.

Fra starten har Berit Nybirk været en del af firmaet og hun har sit eget program på TV 2/Bornholm – Kong Gulerod, som er et hus-have-gør-det-selv program som sendes en gang hver måned.

Tonny Nybirk er fotograf og klipper på naturmagasinet EKKO som ligeledes sendes en gang hver måned – også på TV 2/Bornholm og så har han netop været i gang med at optage en længere programserie der hedder Op i Gear, hvor han og journalist Anders Køpke Christensen cyklede med Team Rynkeby til Paris sommeren 2016 på cykel.

Tonny arbejder også som producer på TV produktioner.  I 2016 producerede han:

Trolling Master Bornholm – en uges live TV med et OB hold på ca. 40 personer

Folkemøde på Bornholm – fem dages live TV med OB hold og live produktion til både TV2 og DR.

Sol over Gudhjem – en dags live produktion direkte til TV2 Danmark og TV 2/Bornholm.

Etape Bornholm – fem dages live TV produktion med ca. 20 på holdet og en ny location hver dag.